Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τα Σχολεία του Κωστή Παλαμά TEXNH & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Φλώρινα, 9-13 Οκτωβρίου 2015 Σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

episkepsi_mouseio_tipografias Προσφώνηση-από-τον-Πρόεδρο-του-Τμήματος-ΤεχνώνΉχου-και-Εικόνας-ανλ.-καθηγητή-Ανδρέα-Φλώρου

Afisa Sxhools_ΦΛΩΡΙΝΑ (2)

deltio tupou_ΦΛΩΡΙΝΑ (2)

ta sxoleia_ΦΛΩΡΙΝΑ (1)

 

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης

Σχολείο Φλώρινας

 

Αιτήσεις για τη δωρεάν συμμετοχή:

http://kostispalamas.uoa.gr/?page_id=1557

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων τού προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, διαμέσου των σπουδών επικοινωνίας. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις πολιτισμικές αναζητήσεις και εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες των κλάδων τού τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο στόχο την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

  • Το «Σχολείο» του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2015 με θέμα: «Τέχνη και Πολιτισμός».
  • Η δωρεάν συμμετοχή στα σεμιναριακά μαθήματα απαιτεί τη συνεπή παρουσία των εκπαιδευόμενων και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν.

© 2020 eetf.uowm.gr