Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, στις εγκαταστάσεις του στη Σύρο, το Θερινό Σχολείο “ Industrial Product Design and Concept Development – PRODECT 2017», 3 – 10/7/2017.

 

Το PRODECT’17 εστιάζει σε μεθοδολογίες και σύγχρονες τεχνικές που αφορούν στο δημιουργικό και προκαταρκτικό στάδιο της σχεδίασης ενός προϊόντος. Το σχολείο περιλαμβάνει θεωρητικές διαλέξεις, και εργαστηριακές συνεργατικές δραστηριότητες (workshops), ώστε οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τις σύγχρονες μεθοδολογίες εξέλιξης σχεδιαστικών ιδεών και τις νέες τεχνολογίες δημιουργικής και προκαταρκτικής σχεδίασης. Το σχολείο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε φοιτητές όλων των βαθμίδων (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψ. διδάκτορες) οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν ή να ενημερώσουν τις γνώσεις τους στο χώρο της δημιουργικής και προκαταρκτικής σχεδίασης προϊόντων. Η γλώσσα διεξαγωγής του είναι η Αγγλική. Οι προπτυχιακοί φοιτητές που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το Θερινό Σχολείο θα λάβουν 4 μονάδες ECTS.

Στο θερινό σχολείο συμμετέχουν προσκεκλημένοι ομιλητές με διεθνή ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της σχεδίασης προϊόντων (Industrial Design – Politecnico di Milano, Bertone Design).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του PRODECT’17: https://summer-schools.aegean.gr/PRODECT2017

 

Προθεσμία εγγραφών: 18/6/2017.

Προθεσμία μειωμένων διδάκτρων: 4/6/2017

Προθεσμία Υποτροφίας: 22/5/2017​

© 2020 eetf.uowm.gr