Έκθεση-Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών (θυμάτων βίας) του Δήμου Φλώρινας, οργανώνει έκθεση με θέμα τη Βία κατά των Γυναικών.

Η βία κατά των γυναικών αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο διαδεδομένο σε όλες τις κοινωνίες, ανεξάρτητα από το επίπεδο ανάπτυξης, τον πολιτισμό ή τη θρησκεία και συναντάτε τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό χώρο. Το φαινόμενο της έμφυλης βίας συνιστά κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , αποτελώντας απειλή για όλες τις γυναίκες, καθώς βλάπτονται σωματικά και ψυχικά, περιθωριοποιούνται και αποκλείονται κοινωνικά.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές, φοιτήτριες και διδάσκοντες του ΤΕΕΤ, χωρίς περιορισμό στο μέσο. Η κατάθεση των έργων θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου 2015. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2015 στη Φλώρινα.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες να εκδηλώσουν την πρόθεση τους για συμμετοχή μέσω email στο teetflorina@yahoo.gr μέχρι 11-1-2015. Γράψτε στο θέμα του email το όνομα σας, το εξάμηνο στο ποίο βρίσκεστε και το μέσο (μόνο).

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν το νέο έτος.

 

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Φλώρινας:

https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas

http://womenaidflorina.blogspot.gr/

 

 

© 2016 eetf.uowm.gr - old.eetf.uowm.gr

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση