ΚΑΛΕΣΜΑ-Πρόγραμμα Rural 1.5C

ΚΑΛΕΣΜΑ:

Είσαι νέος/-α/-@ 18 εώς 28 ετών;
Σε ενδιαφέρει η κλιματική κρίση και το πολυδιάστατο αντίκτυπο αυτής;
Θέλεις να δημιουργήσεις βίντεο που θα προβληθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Τότε το πρόγραμμα Rural 1.5C είναι για εσένα!

Το Rural 1.5C στοχεύει στη δημιουργία μιας ομάδας νέων καλλιτεχνών/-ιδων/-@ που θα ενημερωθούν για το πολυδιάστατο αντίκτυπο της κλιματικής κρίσης, θα εντρυφήσουν στον κόσμο της σεναριογραφίας και θα δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι από τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 και το χρονοδιάγραμμα αυτού έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην έχει
αρνητικό αντίκτυπο στις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων/-ουσών.

Επιπλέον τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής καλύπτονται από το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Rural 1.5C πραγματοποιείται από το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και χρηματοδοτείται από την ActionAid Hellas στο πλαίσιο του έργου #ClimateOfChange.

Για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του ΤΕΕΤ η δήλωση  ενδιαφέροντος συμμετοχής γίνεται με αποστολή email που περιέχει το ονοματεπώνυμο τους και με θέμα  ” Πρόγραμμα Rural 1.5C” στο : polimeflo@gmail.com μέχρι την Τρίτη 04/04 και συμπλήρωση της αίτησης

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdOkbhYvkhC_mQyBmzCO9VI6sY6TT6RPG3IEYgyzYycQ0LCA/viewform

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα:

E: melissourgou.ctp@gmail.com, info@ctp.gr T: +30 6980471972

Πρόσκληση συμμετεχόντων-ουσών Rural 1.5C

© 2020 eetf.uowm.gr