ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ! υποστηρίζοντας την επέκταση της Βιβλιοθήκης Βέροιας «ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ. στον εναλλακτικό χώρο της γκαλερί «ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ»

Η θεατρική ομάδα ΟΧΛΗΡΟΙ Κοζάνης, σε συνεργασία με το 3ικαστικό 3ργαστήρι Ζωγραφικής του ΤΕΕΤ Φλώρινας σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Δελιόπουλου «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και στην performance«ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ. στον εναλλακτικό χώρο της γκαλερί «ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ», Βενιζέλου 43, στη Βέροια.
Τα ποιήματα του «ΜΙΚΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ» συναντούν μελωδικές νότες γνωστών τραγουδιών και το θεατρικό αφηγηματικό λόγο, για να μιλήσουν για το ταξίδι. Πρόκειται για ένα ταξίδι που ξεκινά με την αναχώρηση, συνεχίζει με την αναζήτηση και τη νοσταλγία, καταλήγοντας στην επιστροφή, την ανακάλυψη της ταυτότητας και την επίμονη σκιά της μνήμης. Στα «ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» συναντιούνται δημιουργικά διάφορα είδη τέχνης, όπως η μουσική, ο χορός, η ποίηση και η ζωγραφική, συνομιλώντας για το πώς ορίζουμε τη μνήμη, αυτό τον μηχανισμό που μετατρέπει τον χρόνο σε αναμνήσεις και για το πώς τα ίχνη της μνήμης αποτυπώνονται πάνω στον καμβά που ονομάζουμε ζωή, ψυχή και σώμα.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, ν’ ανακαλύψουμε όλοι μαζί το ταξίδι και τα ίχνη της μνήμης μέσα απ’ αυτή την πρωτότυπη καλλιτεχνική συνάντηση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία, Εικαστική επιμέλεια, Αφήγηση: Γλύκα Διονυσοπούλου
Ποίηση: Γιώργος Δελιόπουλος
Μουσική ερμηνεία: Τάκης Συνδουκάς, Βαγγέλης Τζημόπουλος
Χορογραφία: Μιχάλης Μπιμπάσης, Γλύκα Διονυσοπούλου

Γέφυρες Αισθήσεων στην Gallery Παπατζίκου της Βέροιας

Φεβρουάριος, ο μήνας που η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ αφιέρωσε στην υποστήριξη της οικονομικής εκστρατείας της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ οδεύει στο τέλος του. Χαιρόμαστε που η πρωτοβουλία μας βρήκε υποστηρικτές και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας,με την ελπίδα ο στόχος της Βιβλιοθήκης να επιτευχθεί ώστε ΟΛΟΙ

ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!
Μια βραδιά αφιερωμένη στην Βιβλιοθήκη, γεμάτη λόγο, μελωδίες , χορό και ζωγραφική αλλιώς.

© 2020 eetf.uowm.gr