ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-Cosmolights Projection Mapping

Πρόσκληση :

Το Cosmolights Festival στην Καβάλα, με υπερηφάνεια ανακοινώνει το επερχόμενο φεστιβάλ projection mapping.
Mε θέμα “The Art of Light’ Moving Paintings. From Caravvagio to Van Gogh and more.”

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 25 εώς 30 Ιουλίου στην Καβάλα, και θα είναι ανοιχτό για το κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα μοναδικό μείγμα τέχνης και τεχνολογίας καθώς θα παρακολουθήσουν τις απίστευτες οθόνες χαρτογράφησης προβολής που θα ζωντανέψουν διάσημους πίνακες.

Το Cosmolights Festival θα παρουσιάσει τα έργα διάσημων ζωγράφων, τα αριστουργήματα θα μετατραπούν κινούμενες εικόνες και σε εκθέσεις φωτός και χρώματος που προκαλούν δέος. Το φετινό φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα τέχνης, τεχνολογίας και πολιτισμού που θα εμπνεύσει και θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Εάν είστε καλλιτέχνης ή σχεδιαστής που ενδιαφέρεται να υποβάλετε το δικό σας περιεχόμενο χαρτογράφησης προβολής, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο φετινό φεστιβάλ. Η δουλειά σας θα παρουσιαστεί μαζί με άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε το όραμά σας με ένα παγκόσμιο κοινό.
Μην χάσετε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία να ζήσετε την τέχνη του φωτός και να γίνετε μάρτυρες του απίστευτου ταλέντου των καλλιτεχνών χαρτογράφησης προβολής από όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Cosmolights Festival!

Cosmolights | “The Art o Light”
Cosmopolis festival 2023

Το ανανεωμένο CosmoLights Projection Mapping event επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Cosmopolis festival, στην Καβάλα.
Aν είσαι φοιτητής εικαστικών ή καλλιτέχνης και θέλεις να αναδείξεις το project σου στο διεθνής φήμης projection mapping event της Ελλάδας, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή!

Το Cosmolights δίνει την δυνατότητα φέτος σε ανοιχτό θέμα ανάπτυξης visuals από τους καλλιτέχνες, και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και ανερχόμενους εικαστικούς. Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση cosmolights@cosmopolisfestival.gr και θα αξιολογηθούν από την καλλιτεχνική και οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ.

Η κάθε πρόταση θα υποβάλλεται με ένα μόνο email και θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:
ΘΕΜΑ: ‘The Art of Light’ From Caravvagio to Van Gogh and more.
Στο φετινό φεστιβάλ το lighting show θα είναι αφιερωμένο σε διάσημους ζωγράφους και έργα ζωγραφικής καλλιτεχνών σε κίνηση.

• Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει 30/06/2023, ενώ οι εγκεκριμένες προτάσεις θα γίνουν γνωστές μετά τις 05/07/2023
• Το αρχείο βίντεο θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή,
6000*2000 (PRORES-444.movformat)
• Σαν ελεύθερο θέμα μη διαγωνιστικό, το visual content δεν θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο σε κάποια επιφάνεια,
Η διαδικασία mapping θα γίνει από τους ειδικούς του φεστιβάλ.

*Επισύναψη η φωτογραφία με την επιφάνεια κτηρίων που θα καλυφθεί για τις φετινές ανάγκες του φεστιβάλ

Με χαρά να παρουσιάσουμε αν χρειαστεί το φεστιβάλ και στο χώρο σας.
Ευχαριστώ

Με εκτίμηση,
Νικόλας Δρίζης

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6977.347.411 Νικόλαος Δρίζης
ή στο email cosmolights@cosmopolisfestival.gr

Nikolas Drizis
Projection Mapping specialist
Art director/currator

© 2020 eetf.uowm.gr