«ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1η » Εικαστικό Συμπόσιο και παράλληλες εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή 10 καλλιτεχνών μεταξύ αυτών ο Χάρης Κοντοσφύρης

ioannina

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο «Τεχνοχώρος», ο μοναδικός  ιδιωτικός χώρος τέχνης στα Ιωάννινα, τα τελευταία  8 χρόνια, δημιούργησε μια  αμφίδρομη  σχέση  ανάμεσα στο κοινό και τους καλλιτέχνες, μέσα από  μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις τέχνης.

Η σχέση αυτή  επιχειρείται να εδραιωθεί και διευρυνθεί, με τη διοργάνωση του Εικαστικού Συμποσίου από 15 έως 22 Μαΐου 2016 στο Ξενοδοχείο Μπάγια -Κήπους Ζαγορίου.

Στο συμπόσιο, που αποτελεί στην πραγματικότητα ένα οργανωμένο εργαστήριο θεωρητικής και δημιουργικής αναζήτησης, δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης διαδραστικών σχέσεων με το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να το προσεγγίσει κυρίως το τελευταίο τριήμερο.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Τσορτανίδης  Ανδρέας, Καραμήτας Θανάσης, Κοντοσφύρης Χάρης, Κυριάκου Νικόλας, Μαβίδης Γιάννης, Σάβιτς Βλαντιμίρ, Τσακίρης Γιώργος, Βαφειάδης Βασίλης, Ζαχαριάδης Σώτος, Χαμιδιελή Φωτεινή.

Η συνάντηση των καλλιτεχνών έρχεται σε συνέχεια της ομαδικής  έκθεσης «5 +1 εικαστικές συνομιλίες»  που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2009 στα  Ιωάννινα … Περισσότερα 

© 2020 eetf.uowm.gr