ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 15- Ίριδα Σπίνουλα -” Ισορροπία”-Εικαστικές Συνομιλίες στο ποταμό Σακουλέβα (6/10-20/6) .
”Οι γυναίκες ψάχνουν το άλλο τους κομμάτι τους, οι άνδρες επιζητούν τη δύναμη, κανείς δε θέλει να μάθει, θέλουν να φτάσουν στο στόχο τους. Ο δρόμος της ζωής είναι ο δρόμος του μυστηρίου.”
Paulo Coelho
Ισορροπία είναι η κατάσταση ενός ατόμου να στέκεται σε μια συγκεκριμένη θέση αν και τείνει να σταθεί σε κάποια άλλη. Όμως κάποιες στιγμές υπάρχουν καταστάσεις και άτομα ταράζουν αυτήν την ισσοροπία.

Tα μπαλόνια συμβολίζουν τα άτομα που ταράζουν την ισορροπία και το κάθε χρώμα δείχνει το συναίσθημα του ατόμου.

Οι μορφές βγαζουν μια ευαισθησια και εναν συναισθηματισμό.


‘Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές μέσα σε σιωπηλή απόγνωση.’
Henry David Thoreau

 Συνομιλία 15 :Ιριδα Σπίνουλα

 Ισορροπία

 Cafe  Goose 6/10-20/6– – – – – – – – – –

Τα έργα είναι δουλεμένα με πενάκι, ακουαρέλα κ ξυλομπογιές.
Οι διαστάσεις είναι: 0,15×0.20
                                 0.20×0.30
                                  0.25×0,35


Η Ίριδα (Σπυριδούλα) Σπίνουλα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1990 στην Αθήνα και
είναι πεμτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα . Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις εικαστικών όπως αυτή που οργάνωσε το καλοκαίρι 2012 η ομάδα φοιτητών της Σχολής της, υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Ηρακλείου. Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο στο CHESSNALE ATHENS 2012, booze coperativa. Ανήκει στην ομάδα δράσης φοιτητών της Σχολής της, με τον τίτλο «ΕΝ ΦΛΩ», με την οποία έχει λάβει μέρος σε εικαστικές εκθέσεις κ δρώμενα (ART ATHINA 2011,ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΠΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ-TAF 2012, ATHENS PRINT FESTIVAL 2012)
Επίσης με την εικαστική ομάδα <<6 Free Style>> τον Μάρτιο του 2014 , στην Αντωνιαδείου Στέγη Γραμμάτων κ Τεχνων στη Βέροια και τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου η ομάδα φιλοξενήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Τον Σεπτέμβρη του 2014 με την ομάδα «Η παρέα της Φλώρινας» πήραν μέρος στην εκδήλωση ΄ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙ΄ στους Νέους Φούρνους στην Τεχνόπολη.

πληροφορίες: εδώ

Τριάντα εικαστικές συνομιλίες κάθε δεκαπέντε μέρες θα εξελίσσονται στο  καφέGoose στο ποτάμι. Ο T.SEliot έλεγε ότι είχε μετρήσει τη ζωή του με κουταλιές Καφέ και δεν είναι απίθανο να το ζει κάποιος, κοιτώντας διακριτικά μικρά έργα τέχνης που αναρτώνται στον αρχιτεκτονικό διάκοσμο του αγαπημένου καφέ.Το καφέ Goose γίνεται αξιοθέατο στην πόλη της Φλώρινας μιας και θα φιλοξενήσει διακριτικές ζωγραφικές ματιές τριάντα ζωγράφων από την Σχολή Καλών Τεχνών της πόλης. Αναβιώνοντας την συνήθεια των Φλωρινιωτών Ζωγράφων να συναντιόνται στο ποτάμι με την Τέχνη, το καφέ Goose στεγάζει τους καλλιτέχνες που γυρνάν εκ νέου εκεί που οι παλαιότεροι άρχισαν να συνομιλούν. Η γειτονιά του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης είναι ένας ζωντανός πόλος, ένα θέλγητρο για την μικρή αυτή πόλη των καλλιτεχνών
 © 2020 eetf.uowm.gr