Βράβευση της εικαστικής ομάδας ΕΝ ΦΛΩ που εφορμά από το πανεπιστήμιο μας από το σύλλογο Μικρασιατών Αιγάλεω “Νέες Κυδωνίες”

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω “Νέες Κυδωνίες” την Κυριακή 10 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος” στο Αιγάλεω (πλησίον μετρό), κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα βραβεύσει και τους ΕΝ ΦΛΩ για την όμορφη συνεργασία που είχαμε στην Art Athina με τις “Μικροϊστορίες 1”, καθώς και με τις δράσεις και την εικαστική έκθεση που πραγματοποίησαν στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Αιγάλεω με τις “Μικροϊστορίες 2”.

Η συνεργασία μας με τους καθηγητές (κ. Δήμητρα Σιατερλή και κ. Χάρη Κοντοσφύρη) και τους φοιτητές-αποφοίτους της σχολής σας ήταν άψογη και ιδιαίτερα αγαπητή από την τοπική κοινωνία της περιοχής μας, και θα θέλαμε να τιμηθούν για τη συνεργασία αυτή και προσφορά τους. Μέσω της συνεργασίας μας με τους ΕΝ ΦΛΩ είχαμε μια μικρή ευκαιρία να γνωρίσουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και το πλούσιο έργο του και θα θέλαμε αυτό να γνωστοποιηθεί και στον κόσμο.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς αν βρίσκεστε στην Αθήνα να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου

Αθηνά Δασκαλάκη

© 2020 eetf.uowm.gr